GİRESUN / BULANCAK - Büyükada İlkokulu

Büyükada İlkokulu

Adres
BÜYÜKADA KÖYÜ DERE PAZARI MEVKİİ DERE PAZARI KÜME EVLERİ BÜYÜKADA ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 68 BULANCAK / GİRESUN
Vizyon
Büyükada İlkokulu olarak vizyonumuz; Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çağdaş gelişmelerde etkili, bilim çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özelliklerini gösteren, çevresiyle birlikte ülkemizin kalkınmasında, etkili insan gücünü üreten, bilinçli ve şuurlu öğrenciler yetiştiren bir merkez olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim sistemimizin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, milli birlik ve bütünlük içinde, çevresiyle birlikte ülkemizin sosyal ve kültürel kalkınmasında nitelikli insan gücü katkısını yapan, eğitim-öğretim sürecine yön veren, çalışanların etkinlik ve verimliliklerinin artması ve geliştirilmesini sağlamaktır.
Bulancak - Kovanlık Beldesi Karayolu
Büyükada Köyü Bulancak - GİRESUN